Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Burger Joint [Ψυχικού]

Μάης και η Αθήνα να παίρνει αργές βράσεις, έτσι για να νοστιμέψει στο ζουμί της....
και μάλιστα μεσημέρι, εκεί κατά τις 3 και κάτι, τέσσερις παρά κάτι....
και μάλιστα πεινασμένες ωσάν λύκοι....
δράσαμε αυθορμήτως πώς και αστραπιαίως...ε...ήμασταν και στη γειτονιά....

Τα τραπεζάκια έξω φισκαδούρα και έτσι... μέσα..... και μέσα πάει να πει, ακάπνου και ατσίγαρου γωνία, βεβαίως, βεβαίως.

Από την άλλη μέσα πάει να πει, καραάνετα καναπεδούρια και άνετα τραπέζια. Και ησυχία. Και υπέροχο μινιμάλ, βιομηχανικό design με το μενού στον τοίχο [και στο τραπέζι, ησυχάστε...]. Τα νούμερα των τραπεζιών υποδεικνύουν τραπουλόχαρτα. Ήμασταν στο νούμερο 4. Θυμήθηκα την ταινία "είμαι το νούμερο τέσσερα". Η ταινία tres miserable, το τραπέζι κλάσεις ανώτερο, αν και νομίζω πως το καλύτερο του μαγαζιού μένει να ανακαλυφθεί.

Η παραγγελία: 

Tabouleh [ήτοι, σαλάτα με πληγούρι, μαϊντανό, κόλιανδρο, τομάτα και φρέσκο κρεμμυδάκι]. Όταν όμως λέμε με πληγούρι εννοούμε ότι ο chef άδειασε όλο το σακουλάκι σε ένα τσερκάκι τόσο δα.... τα υπόλοιπα υλικά πάσχιζαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή αλλά...μάταιος κόπος.

Brioche Sliders [ήτοι, 3 mini burgers με cheddar, καραμελωμένα κρεμμύδια και BJ mayo]. Σκέτο όνειρο!!!! Υπέροχα τα ψωμάκια, καλοψημένα τα μπιφτεκίδια [επιτέλους] και υπέροχα, λεπτούλια πατατουλίνια που συνοδεύουν επάξια το πιάτο!

The Hangover Burger [ήτοι, cheddar, bacon, τομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι, τηγανιτό αυγό και Spicy may]. Η παραγγελία απαιτούσε medium well ψήσιμο και ήταν έτσι, ζουμερό και μοσχομυριστό. Σερβιρισμένο σε καλαθάκι με πατατούλες, που όμως, σε αντίθεση με τη Χάρις θα τις ήθελα χοντροκομμένες, όχι να πρέπει να φάω οκτώ για να καταλάβω μία... Παρόλα αυτά ήταν φρέσκιες και πεντανόστιμες!!!

Highlights:

  • Απόλυτο highlight, ατού και "καλό χαρτί" του μαγαζιού η Σοφία!!!! Η πιο γελαστή, ζεστή, φιλική και εξυπηρετική φατσούλα του μαγαζιού. 
  • Υπέροχα ποτήρια νερού!!!! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!
  • Καταπληκτικοί λουκουμάδες με σοκολάτα και μπισκότο για επίλογο!!!! Μικροί, στρογγυλοί, ζουμεροί, τραγανοί, της ώρας και όχι ετοιματζίδικοι!
  • Ο λογαριασμός! Για τα παραπάνω [συν τους ως άνω λουκουμάδες] δώσαμε 13 ευρώ το άτομο.
  • Τα μπλουζάκια! Σε άσπρο και μαύρο με το λογότυπο του χώρου. Θέλω ένα παρακαλώωωωω!!!!


Αρνητικά:


  • Η έλλειψη κλιματισμού. Πολύ σοβαρό, ειδικά με τις θερμοκρασίες που έρχονται....
  • Η πρώτη φράση μετά το "γεια σας". "Μετά την παραγγελία δεν μπορείτε να αλλάξετε τραπέζι". Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό ή γιατί με πείραξε, ειδικά αφού το μόνο που ρώτησα, όσο πιο ευγενικά μπορούσα ήταν αν γινόταν, όταν άδειαζε κάποιο τραπέζι έξω να μας μεταφέρουν...

Οπωσδήποτε στα ΒΓΑΙΝΩ



Σολομού Διονυσίου 4
Ψυχικό

mail:  info@burgerjoint.gr 
tel: 210 6712222 
http://www.burgerjoint.gr


Ωράριο Λειτουργίας: 12:30-03:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες κι εσύ!!!!