Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ο ΦΟΥΡΝΟΣ "ΚΑΝΕΛΛΟΥ" και ... Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ


Ανεβαίνοντας την Λεωφόρο Αλεξάνδρας , από την Πατησίων προς τους Αμπελόκηπους, στον αριθμό 76, μπορείτε να βρείτε τον φούρνο "ΚΑΝΕΛΛΟΥ" με τα.... κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά σουσαμένια κουλούρια Θεσσαλονίκης, το τέλειο ζυμωτό ψωμί με προζύμι και την ευγενέστατη, χαμογελαστή και επικοινωνιακή Ελισάβετ.
Η Ελισάβετ, λοιπόν, ελληνίδα γυναίκα - μάνα ποντιακής καταγωγής , παντρεύτηκε τον Παναγιώτη, είναι η ψυχή του φούρνου και αφιερώνει τη ζωή της στα τρία αγόρια της και στο καθημερινό μας ψωμί .
Πάντα θα έχει κάτι να σας πει για να σας φτιάξει τη διάθεση. Θα αυτοσαρκαστεί με γενναιότητα, θα σας προτείνει τα καλύτερα, θα σας κεράσει άμα έχει περισσότερα κέφια και θα σας πει ..."εμένα κι αν με ξυπνήσεις μια ώρα μετά που θα κοιμηθώ,  γιατί θα υπάρχει ανάγκη, πάλι με αστεία και καλή διάθεση θα ξυπνήσω"....
Μάθημα ζωής , λοιπόν, από την γελαστή Ελισάβετ και μάθημα γεύσης ταυτόχρονα.
Προτιμήστε τα κουλούρια Θεσσαλονίκης - τραγανά απ' έξω, μαλακά μέσα με μπόλικο σουσάμι. Τα καλύτερα της πόλης. Δοκιμάστε τη μπιφτεκόπιτα - ε ξ α ι ρ ε τ ι κ ή- και τα κριτσίνια τους. Και φυσικά, το ψωμί τους , ζεστό και μοσχομυριστό.
Κι αν κερδίσετε την εμπιστοσύνη της Ελισάβετ , η οποία ξέρει καλά να διαβάζει τους ανθρώπους, όλο και κάτι θα κεραστείτε ή θα σας προταθεί να προτιμήσετε!
  


Φούρνος 'ΚΑΝΕΛΛΟΥ"
Λεωφ. Αλεξάνδρας 76
τηλ. 210 6462851

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για πες κι εσύ!!!!